Udekørende terapeut behandling

Terapeut behandling i Lemvig i Vestjylland

NASii Akupunktur og Kranio-Sakral Terapi er din kompetente klinik med en bred vifte af kompetencer inden for akupunktur og kranio-sakral terapi. Læs meget mere om klinikkens ejer og ydelser her på siden. 

Mere info på NASii

Terapeut behandling i Lemvig i Vestjylland

Klinikkens ejer og behandler, som er Nasii, bor i Fabjerg, hvilket er en landsby i Lemvig kommune. Nasii er født i Afghanistan, men har boet i Danmark i over 20 år. Nasii har ved selvsyn set, at akupunktur og Kranio- Sakral Terapi kan have stor effekt på helbredet, og brænder for at hjælpe sine patienter med at få det bedre.

NASii Akupunktur og Kranio-Sakral Terapi er din foretrukne behandler inden for akupunktur og Kranio-Sakral Terapi. Disse behandlingsmetoder er medicinfri, og her ses god effekt på bedring af helbredet i en lang række af udfordringer.

Akupunktur og Kranio-Sakral Terapi er gode behandlingsmetoder, både når det kommer til velvære, men også på andre problemstillinger som eksempelvis stressreduktion, fertilitetsproblemer og andre typer ubalancer.

Derfor skal du vælge NASii:

  • Jeg holder mig opdateret med relevante efteruddannelser
  • Jeg er dækket af PA’s Erhvervsansvarsforsikring.
  • Jeg opfylder kravene om dækning af akupunkturbehandlinger fra forsikringsselskaber.
  • Sygeforsikringen “Danmark” yder tilskud.
  • Jeg er underlagt regler om god klinisk praksis og etiske retningslinjer.
  • Jeg er medlem af Praktiserende Akupunktører, hvilket sikrer, at du modtager den bedst mulige behandling her hos mig.
  • Jeg er medlem af RAB (Registreret Alternativ Behandler).
  • Jeg er godkendt som registreringsansvarlig af Sundhedsstyrelsen.
"Jeg har ved selvsyn set, at akupunktur og Kranio-Sakral Terapi kan have stor effekt på helbredet, og jeg brænder for at hjælpe mine patienter med at få det bedre."
- Nasii
Læs mere om NASii i lemvig

Klinik i Lemvig samt udekørende

Om NASii i Lemvig

NASii tilbyder behandlinger inden for en masse former for akupunktur samt behandling med kranio-sakral terapi i klinikken i Lemvig.

Her er stor erfaring med både simple og svære komplikationer samt personer, der ønsker behandling blot for velvære og helbredets skyld. Min erfaring er din sikkerhed for korrekt behandling samt god opnået effekt endt behandling. 

Udekørende behandling

NASii i Lemvig fungerer også som udekørende behandler. Ønsker du derfor en hjemmebehandling, kan NASii tilbyde at komme til dig. Der betales for kørsel efter statens kørsels takster.

Du skal naturligvis behandles i de rammer, som er bedst for dig og dit helbred. Af samme årsag kan man kalde NASii meget fleksibel. Det er dine ønsker og behov, der er i fokus, og derfor tilbydes der, at NASii kommer ud til dig. 

Få mere at vide
Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til NASii, eller ønsker du at vide mere om klinikken, er du meget velkommen til at henvende dig til NASii Akupunktur og Kranio-Sakral terapi. NASii glæder sig til at høre, hvad der kan tilbydes netop dig. Henvend dig allerede i dag og høre mere.