Behandlinger i akupunktur i lemvig

Akupunktur i Lemvig

NASii Akupunktur og Kranio-Sakral Terapi er din kompetente klinik med en bred vifte af kompetencer inden for akupunktur behandlinger. Læs meget mere om akupunktur behandlinger her på siden. 

Akupunktur i Lemvig

En bred vifte akupunktur behandlinger i Lemvig i Vestjylland

Herunder kan du læse meget mere om de forskellige behandlinger indenfor akupunktur og kinesisk medicin, som jeg tilbyder i min klinik NASii Akupunktur og Kranio-Sakral Terapi i Lemvig. 

Akupunktur behandling

Akupunktur har været kendt gennem årtusinder i traditionel kinesisk medicin og har gennem de seneste årtier vundet større og større indpas i vesten på grund af de gode resultater særligt indenfor smertebehandling, men også på andre problemstillinger som eksempelvis stressreduktion og fertilitetsproblemer.

Behandlingen foregår ved hjælp af tynde, sterile nåle der placeres på forskellige punkter af kroppen afhængigt af hvilken problemstiling, der gør sig gældende. Der mærkes et lille prik, når nålen sættes i, men er næsten uden smerte.  

Øreakupunktur

Øreakupunktur er effektiv mod mange ubalancer og er effektiv mod smerter. Behandlingen bruges på fem punkter med nåle på ørerne, og virker på hele kroppen. Til behandlingen bruges bl.a. lysfrekvens, magnetkugler, TCM nåle og permanåle.

Øreakupunktur kan bruges til alle slags ubalancer og skaber ro i kroppen og bruges derfor ofte til mennesker med søvnbesvær, uro, angst og tankemylder. Det har også vist sig at være effektivt til afvænning af alkohol og tobak og til vægttab. 

Kopping behandling

Ved ‘kopping’ påsættes små kopper af glas på et bestemt område. De kan også sættes hen over en nål for at forstærke virkningen på det udvalgte punkt eller punkter. Der dannes et vakuum inde i ”koppen”, og dette medfører øget blodgennemstrømning, så blokeringer løsnes op, og energien frit kan strømme og helingen styrkes.

Efter behandlingen kan røde og blå mærker forekomme, som dog forsvinder i løbet af nogle dage. Patienten mærker ikke ubehag efter behandlingen. 

Gua Sha behandling

Ved denne behandling bruges massageredskaber på huden. Der påføres olie og redskabet bruges til at ”skrabe” hen over huden. Dette giver en øget blodgennemstrømning, der løsner for blokeringer. Behandlingsformen er særligt god til spændingshovedpine, kroniske smerter og ond i nakke og skuldre.

Efter behandlingen kan røde og blå mærker forekomme, som dog forsvinder i løbet af nogle dage. Patienten mærker ikke ubehag efter behandlingen. 

Elektroakupunktur

Ved elektroakupunktur sendes en meget svag strøm igennem de indsatte nåle for at stimulere akupunkturpunkterne yderligere. Elektroakupunktur har i forhold til visse lidelser og kroniske tilstande vist sig at have en stærkere effekt end almindelig akupunkturbehandling.

Elektroakupunktur er særligt anvendeligt i forbindelse med: Smertebehandling, muskelspændinger, sportsskader, ledproblemer, overbelastningsskader etc. 

Armakupressur

Akupressur er en behandlingform med tryk forskellige steder på armene. Ved behandling med akupressur behandles der forskellige zoner og punkter. Nogle af de punkter der benyttes på kroppen er akupunkturpunkter, andre er reflekspunkter.

Kroppen påvirkes af stimuleringen af punkterne til at frigive smerte og balancere kroppen og sindet.  Man kan behandle hele kroppen på en arm.

Få mere at vide
Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til NASii, eller ønsker du at vide mere om klinikken, er du meget velkommen til at henvende dig til NASii Akupunktur og Kranio-Sakral terapi. NASii glæder sig til at høre, hvad der kan tilbydes netop dig. Henvend dig allerede i dag og høre mere.

kom og prøv

Akupunktur for alle

Øreakupunktur – Hver torsdag fra 19:00-20:30.
Øreakupunktur bruges over hele verden til at hjælpe patienter med at opnå ro, afslapning og fokus.

Lider du af:
– Stress, uro eller tankemylder?
– Søvnproblemer eller koncentrationsbesvær?
– Depression eller vinterdepression?
– Hovedpine eller migræne?
– Angst, ADHD eller PTSD?

Så prøv en aften med fokus på at finde ro og komme i balance. Du vil kunne opleve fokus, bedre søvn, mere overskud, bedre mental sundhed.

Det kan også blot være ren selvforkælelse, fordi det er behageligt og ikke kræver noget af dig.
Når du kommer får du nåle i ørerne og skal så blot sidde og nyde det. Til slut tages de ud og du kan tage hjem. Det tager omkring en times tid i alt. Det foregår på klinikken på Havnen 18, 7620 Lemvig, hvor der vil være te, snacks og afslappende musik.

De fleste oplever lindring allerede efter 10-15 min. og resultatet bliver bedre, jo oftere du gør det.

Det er normalt smertefrit, uden bivirkninger og kan gennemføres sideløbende med alle typer medicin og behandling. Du er fuldt påklædt og kan læse, snakke eller blot sidde med lukkede øjne og slappe af.

Tilmelding nødvendig – send en sms eller ring: 22 90 92 80.
Opstartspris: 150 kr. pr. gang.

NB: Er du bange for nåle, så kontakt mig, da der findes alternativer 🙂
Jeg glæder mig til at se dig 🙂