Behandlinger med Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi i Lemvig

NASii Akupunktur og Kranio-Sakral Terapi er din kompetente klinik med en bred vifte af kompetencer inden for Kranio-Sakral Terapi. Læs meget mere om Kranio-Sakral behandlinger her på siden. 

Kranio-Sakral terapi i Lemvig

Kranio-Sakral Terapi i Lemvig i Vestjylland

Herunder kan du læse meget mere om de forskellige behandlinger indenfor Kranio-Sakral Terapi, som jeg tilbyder i min klinik i Lemvig. Jeg ser frem til at høre, hvordan jeg kan hjælpe dig i min klinik.

Hvad er Kranio-Sakral Terapi?

Kranio Sakral er en meget blid behandling, hvor jeg retter de skævheder op i kroppen, du måtte have. 88% af alle børn får sen skævhed i kroppen under fødslen. Jeg arbejder med din krop og venter til den begynder at registrere og indrette sig efter de tryk, jeg giver.

Kranio-Sakral Terapi er en meget afstressende og behagelig behandling, hvor kroppen hjælpes med at slappe af og hele sig selv. Hjernen er nemlig programmeret til regenerering af kroppen, men nogle gange har den brug for lidt hjælp. Selv efter skader som eksempelvis piskesmæld er det muligt at vende tilbage til din normale tilstand efter behandling med Kranio-Sakral Terapi.

Kranio-Sakral Terapi og spændinger i kroppen

Gennem livet risikerer vi ubevidst at opbygge dårlige siddevaner som belaster kroppen uhensigtsmæssigt, især når det er gennem længere tid f.eks. stillesiddende arbejde foran en skærm eller bilkørsel.

Når vi sidder forkert, presses nerverne i nakke, ryg og lænd. Det giver lidt efter lidt spændinger, som begrænser blodtilførsel til hjernen. Det føles ofte som hovedpine, nedsat koncentrationsbesvær og træthed i hele kroppen. Med Kranio-Sakral terapien kan man forbedre blodtilførslen til hjernen, og dermed lette eller helt fjerne eftervirkningerne efter slag, tryk eller dårlige arbejdsstillinger.

Kranio-Sakral Terapi og stress

Stress er en af vor tids største livsstilsygdomme, og det kan ramme alle. Heldigvis kan man selv gøre noget og Kranio-Sakral Terapi kan være givtigt for nogle.

Kranio-sakral terapien er yderst velegnet til at sænke kroppens stressniveau, og dermed afhjælpe eller fjerne nogle af de følgesygdomme, der kan opstå som en konsekvens af længerevarende stress.

Kompetencer i Kranio-Sakral

NASii Akupunktur og Kranio-Sakral Terapi er din foretrukne behandler inden for Kranio-Sakral Terapi. Behandlingsmetoden er medicinfri, og her ses god effekt på bedring af helbredet i en lang række problemstillinger.

Kranio-Sakral Terapi er en god behandlingsmetode, både når det kommer til velvære, men også på andre problemstillinger som eksempelvis stressreduktion, fertilitetsproblemer og andre typer ubalancer. 

Få mere at vide
Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til NASii, eller ønsker du at vide mere om klinikken, er du meget velkommen til at henvende dig til NASii Akupunktur og Kranio-Sakral terapi. NASii glæder sig til at høre, hvad der kan tilbydes netop dig. Henvend dig allerede i dag og høre mere.