Læs mere om mit foredrag

Foredrag om min livshistorie

Her på siden kan du læse mere om mine foredrag og dertil fortællingen. Er du interesseret i et foredrag, er du meget velkommen til at henvende dig til mig via mine kontaktoplysninger på kontaktsiden.

Foredrag om min livshistorie

Foredrag om flugten og mit liv i Danmark

Hele mit liv har jeg levet i flugt. Jeg flygtede fra Afghanistan til Parkistand og fra Parkistand til Iran og til sidst fra Iran til Danmark. Igennem hele min tilværelse, har jeg levet i et mandschauvinistisk styre. Min fortælling er i dag blevet til et foredrag, som jeg gerne deler ud af. Her på siden kan du læse mere om mit foredrag og mit foredrags omdrejningspunkter. 

1. om at blive giftet væk

Jeg er opvoksede med en far, som havde svært ved at give omsorg og kærtegn. Jeg oplevede krig og flugt. Som 16 årig giftede min familie mig bort til en fremmed mand på 45 år, og inden jeg blev 20 år, havde jeg født mine 3 børn. 

3. om mine børn i flugten

Mine børn havde det også svært, da de skulle lære at falde til i deres nye liv i Danmark. De havde mange udfordringer med at blive accepteret – også af de andre børn. 

2. om flugten til Danmark

Flugten til Danmark var hård, men de første mange år i Danmark var lige så hårde, som selve flugten. Jeg havde svært ved at blive accepteret i den danske og det afghanske samfund, da jeg kom som en enlig kvinde med 3 børn. 

4. om at turde elske

Jeg forelskede mig i min danske mand Leo. Det var en hård kamp for mig at give mig selv lov til det. Jeg frygtede sammenspillet mellem de to kulturer, og hvordan jeg ville blive accepteret i det nye liv, som jeg var på vej ind til. Det er dette liv og udfordringer, som jeg oplevede som flygtning, og det er dé udfordringer, som jeg gerne vil fortælle om.  

Få mere at vide
Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til NASii, eller ønsker du at vide mere om klinikken, er du meget velkommen til at henvende dig til NASii Akupunktur og Kranio-Sakral terapi. NASii glæder sig til at høre, hvad der kan tilbydes netop dig. Henvend dig allerede i dag og høre mere.